Καλωσήρθατε

Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στη Σκάλα, 100 μέτρα από το λιμάνι στο δρόμο προς το Μοναστήρι, κοντά στην πλατεία και στην αγορά. Είναι κτισμένο σε νησιώτικο παραδοσιακό στυλ, περιτριγυρισμένο από κήπους, λουλούδια και δέντρα, με δικό του Πάρκινγκ, με θέα την Αποκάλυψη και το Μοναστήρι. Το κατάλυμά μας λειτουργεί όλο το χρόνο!

Μοναδική Φιλοξενία

Το κατάλυμα λειτουργεί όλο το χρόνο!

Το είναι κτισμένο σε νησιώτικο παραδοσιακό στυλ, περιτριγυρισμένο από κήπους, λουλούδια και δέντρα, με δικό του πάρκινγκ, με θέα την Αποκάλυψη και το Μοναστήρι. Το Villa Zacharo είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και κάθε δωμάτιο έχει το δικό του μπαλκόνι, τηλεόραση, ψυγείο, κλιματισμό, μπάνιο και 2 κρέβατια.

Το Villa Zacharo είναι μέλος του Ξ.Ε.Ε. και η κατηγορία του ειναι 2 αστέρων. Λειτουργεί μέσα σε φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον και προσφέρει μία Ελληνική φιλοξενία και εξυπηρέτηση για όλους τους επισκέπτες. Πρόσφατα δημιουργήθηκαν 2 νέα Στούντιο των 45 τ.μ. έκαστο με ξεχωριστή κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, βεράντα κλπ.

Ανακαλύψτε την Σαντορίνη

Πάτμος: Το Ιερό μας Νησί

Ανακαλύψτε την έντονη εκκλησιαστική ατμόσφαιρα της Πάτμου

Η Πάτμος είναι γνωστή ως το Ιερό νησί της Αποκάλυψης και ως η Ιερουσαλήμ του Αιγαίου. Το νησί αυτό αγίασε με την παρουσία του ο ηγαπημένος μαθητης του Χριστού Ιωάννης ο Θεολόγος κατά την 2ετή παραμονή του (95-97μ.χ.) στο Ιερό Σπήλαιο του νησιού, όπου έγραψε και το περίφημο βιβλίο της Αποκάλυψης. Την Ιερότητα του νησιού ενίσχυσε τον 11o αιώνα ο Όσιος Χριστόδουλος με την ίδρυση της περιφήμoυ Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου του θεολόγου. Η επίσκεψη στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης και στην Ιερά Μονή, αποτελεί μία μοναδική εμπειρία για κάθε άνθρωπο και για κάθε Χριστιανό.

Σήμερα η Πάτμος προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο, όχι μόνο ως προσκυνητές των Ιερών μνημείων της, αλλά και για να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές της, την γραφικότητά της, την ήρεμη ατμόσφαιρα που εκπέμπει και επειδή θεωρείται νησί της μόδας που προσθέτει κύρος στον επισκέπτη.